Sayfa bulunamadı - Paslanmaz Korkuluk - Cam Saçak - Halatlı Korkuluk
(0532) 138 7137-(0216) 606 5452 info@hedefmetal.net

Sayfa Bulunamadı

ÜRÜN GRUPLARIMIZ

ÜCRETSİZ KEŞİF

Ücretsiz keşif hizmetimiz ile binalarınızın analizini yaparak uygun projeyi geliştiriyor ve beğeninize sunuyoruz.

UYGUN FİYATLAR

Paslanmaz Korkulukta uygun fiyat garantisi. Muadillerine oranla paslanmaz korkuluk, kalite/fayda bakımızdan en ideal üründür.

YÜKSEK KALİTE

Ürünlerimiz yüksek kaliteli paslanmaz çelikten imal edildiğinden uzun yıllar ilk günkü görünümünü korur.

BAŞLICA ÜRÜN ÇEŞİTLERİMİZ

HEDEF METAL
PASLANMAZ KROM ÇELİK KORKULUK SİSTEMLERİ

EN ÇOK TERCİH EDİLEN ÜRÜNLERİMİZ : Paslanmaz Korkuluk, Camlı Korkuluk, Paslanmaz Saçak, Paslanmaz Bahçe Kapısı, Halatlı Korkuluk, Engelli Korkulukları, Cami Şadırvan Oturakları, Paslanmaz Kapı.

ÜRETİM & UYGULAMA

PASLANMAZ KORKULUK İMALAT VE UYGULAMA

KORKULUK SİSTEMLERİ

Paslanmaz korkuluk uygulamaları ev ve işyeri merdiven korkulukları, bahçe ve giriş kapıları başlıca kullanım alanlarıdır..

Ayrıca Balkon Korkulukları, Havuz korkulukları gibi paslanmaz çeliğinin daha şık ve sağlıklı olduğu yerlerde de paslanmaz korkuluk sıklıkla tercih edilmektedir. Paslanmaz Korkuluk tercih edilmesinde sağlamlığı, modern ve şıklığının yanı sıra bakımının da son derece kolay olması, uzun yıllar boyu deforme olmadan ilk günkü özelliğini koruması gelmektedir.

ÜRETİM
95%
NAKLİYE
78%
MONTAJ
100%

Paslanmaz Korkuluk

Başlıca Kullanım alanları merdiven, balkon, teras, havuz kenarları gibi yüksek güvenlik gerektiren alanlar olup, tercihe göre her türlü mekanda kullanılabilmektedir.

PASLANMAZ CAM KORKULUK

Paslanmaz Cam Korkuluk, Teras, Balkon gibi ön taraf görüntüsünün kaybolmaması gereken alanlarda, modern bir görünüm ve ferah mekanlar için en çok tercih edilen modellerdir.

Paslanmaz Saçak

Paslanmaz saçak, binaların girişlerinde uygulanan ve girişin kar, yağmur gibi doğal etkenlere mağruz kalmasını önleyen sistemlerdir. Cam tutucular, çelik taşıyıcılar, kanopiler ve cam kullanılarak oluşturulurlar.

PASLANMAZ KAPI

Paslanmaz kapılar hemen hemen kurumsal tüm kurumlar tarafından mekana kattığı şıklık ve modern görünümden dolayı tercih edilmektedir. Bunların başında alışveriş merkezleri, hastane ve okullar, plazalar ve iş merkezleri, mağazalar ve showroomlar gelmektedir. Ayrıca bahçe kapıları, apartman giriş kapıları, garaj ve otopark giriş kapılarında uygulanmaktadır.

PASLANMAZ HALATLI KORKULUK

Paslanmaz Halatlı Korkuluk yapılarınıza mükemmel bir estetik kazandırır. Paslanmaz Halatlı Korkuluk Otel bahçesi, restaurant merdivenleri, villa bahçe duvarları, hastane merdivenleri, köprü korkulukları ve viyadüklerde kullanılabilir. Paslanmaz Halatlı Korkuluk sistemlerinin oldukça şık ve modern bir görüntüsü vardır.

CAMİ ŞADIRVAN OTURAĞI

Cami oturağı modellerimiz istek üzerine sipariş olarak da yapıldığı gibi, standart cami oturağı modellerimizden de seçerek alabilirsiniz. Cami, Mescid ve Otel Restaurant gibi mekanlarda kullanabileceğiniz uzun ömürlü bakımı kolay ürünlerdir. Paslanmaz Çelik sayesinde yıllarca deforme olmadan özelliğini korur ve aşka masraf yapmanıza gerek kalmaz.

PASLANMAZ KORKULUK
CAM KORKULUK
PASLANMAZ SAÇAK
PASLANMAZ KAPI
HALATLI KORKULUK
CAMİ ŞADIRVAN OTURAĞI

Bakım Gerektirmez Uzun Ömürlü

Paslanmaz Korkuluk %100 çelik malzemeden üretildiğinden dolayı yıllarca bakım gerektirmez.

Paslanmaz Çelik Korkuluğun şıklığını tüm mekanlara yansıtıyoruz. Paslanmaz Korkuluk Üretiminde DES sanayi sitesi içerisindeki atölyemizde uzman ekibimizle birlikte paslanmaz korkuluk üretim ve montajını tüm müşterilerimiz için aynı özen ve kalitede uygulamaktayız.

Paslanmaz Korkuluk Nerelerde Kullanılır?

Tercih Edilen Alanlar

Paslanmaz Korkuluk dayanıklı, modern ve şık görünümlü, güvenli ve bakımı oldukça kolaydır, yıllarca boya vs gerektirmeden özelliğini korumaktadır. Hedef Metal kendi kadrosu ile tamamı kendi üretimi olan paslanmaz korkuluk ürünlerini tasarlayıp üretir ve yerinde montajını yine kendi kadrosu ile yapmaktadır. Yılların vermiş olduğu bu deneyimle paslanmaz korkuluk projelerinizi zamanında ve sorunsuz bir şekilde teslim eder.

Paslanmaz korkuluk uygulanan bölgeye kimyasal bir yapıştırıcı olan epoksi ile uygulanır. 16 veya 19`luk boru yüzük ile paslanmaz imbus 6×45 6×35 vidalar ile bağlanır. Taban flanşları lazer kesim ile 3 delikli olarak kesilir. Üst küpeşte mafsal bağlantısı hidrolik ve eksatirik preslerde basılarak uygulanır. Taban rozetler sıvama kalıplar ile uygulanır.

Bahçe Duvarı korkulukları, Merdiven Korkulukları, Balkon Korkulukları, Cam Merdiven Korkuluklar gibi alanlarda sıkça uygulanır. Konut Merdivenleri, fabrika merdivenleri, showroom balkon ve merdivenleri, galeri merdivenleri gibi mekanlarda şık görünüm sağlar.

Metro giriş ve çıkışlarında, üst geçitlerde, fabrika bahçelerinde kısacası hayatımızın her alanında her türlü mekanda paslanmaz korkuluk modellerimiz her herde kullanılmaktadır. Paslanmaz korkuluğun bu kadar revaçta olmasının en büyük sebebi uzun ömürlü olması yıllarca özelliğini yitirmeden ilk günkü gibi kalması, kolay temizlenebilir olması, uygulama yapılırken hızlı bir şekilde montaj yapılabilir olması gelir.

Email

info@hedefmetal.net

Çalışma Saatlerimiz

Pzt. – Cts. 09:00 – 19:00

Bize Ulaşın

0216 606 54 52

PASLANMAZ KORKULUK İMALAT VE UYGULAMA

Paslanmaz korkuluk uygulamaları ev ve işyeri merdiven korkulukları, bahçe ve giriş kapıları başlıca kullanım alanlarıdır. Ayrıca Balkon Korkulukları, Havuz korkulukları gibi paslanmaz çeliğinin daha şık ve sağlıklı olduğu yerlerde de paslanmaz korkuluk tercih edilmektedir. Paslanmaz Korkuluk tercih edilmesinde sağlamlığı, modern ve şıklığının yanı sıra bakımının son derece kolay olması uzun yıllar boyu deforme olmadan özelliğini koruması gelmektedir.

Hedef Metal olarak Paslanmaz Korkuluk, Merdiven Korkuluğu, Balkon Korkuluğu, Havuz Korkuluğu, Paslanmaz Saçak, Paslanmaz Kapı gibi ürünlerimizle paslanmaz çelik ile sanat icra ediyoruz.

Başlıca Paslanmaz Ürünlerimiz:
Paslanmaz korkuluk
Cam Korkuluk
Paslanmaz Cam Korkuluk
Paslanmaz Saçak
Paslanmaz Kapı
Paslanmaz Aksesuarlar

Paslanmaz Çelik Korkuluğun şıklığını tüm mekanlara yansıtıyoruz. Paslanmaz Korkuluk Üretiminde DES sanayi sitesi içerisindeki atölyemizde uzman ekibimizle birlikte paslanmaz korkuluk üretim ve montajını tüm müşterilerimiz için aynı özen ve kalitede uygulamaktayız.

Paslanmaz Korkuluk Modelleri :
Standart 3 Emniyet Çubuklu Korkuluklar
Dik Emniyet Çubuklu Korkuluklar
Paslanmaz Cam Korkuluk
Lamalı Paslanmaz Korkuluk
Özel Bükümlü Paslanmaz Korkuluk
Spider Cam Tutuculu Korkuluk

Paslanmaz Korkuluk Yapımında Kullanılan Malzemeler:

304 kalite paslanmaz çelik 51’lik boru, , 32 mm paslanmaz boru, 16 mm paslanmaz boru, 51 mm patent dirsek, 32×51 paslanmaz mafsal, 32 mm pres rozet, 16 mm boru yüzük, m.6×35 mm imbus paslanmaz vida, 55×5 mm paslanmaz filanş, 410 mm kimyasal epoksi(memochem) Almanya Üretim

Paslanmaz Korkuluk Yaptırırken Dikkat Etmeniz Gerekenler:

Paslanmaz korkuluk yaptıralacak olan yer denize yakın bir bölge ise malzemelerin mutlaka 316 veya 304 kalite olmasına özen gösterin. 201 kalite paslanmaz korkuluklar zamanla nadiren de olsa paslanma yapabilir. Kullanılan aksesuarların alüminyum veya demir olmamasına da dikkat etmeniz gerekmektedir. Paslanmaz korkuluk aksesuarları alüminyum veya demir olursa ek yerleri kaynaksız olacağından yine zamanla deformasyona uğrayıp korkuluklar sallanma yapabilir. Bu iki hususa dikkat ederseniz Paslanmaz Korkuluklarınız veya Cam Korkuluklarınız yıllarca bakım gerektirmeden sağlamlığını ve görünüşünü koruyacaktır.

Paslanmaz Cam Korkuluk

Paslanmaz Cam korkuluklar, krom çelik ve temperli cam kullanılarak oluşturulan korkuluk modelleridir. Paslanmaz Krom Çelik profil veya boru kullanılarak oluşturulan kasaya temperli lamineli cam panel monte edilerek imal edilir. Balkon, Teras, Merdiven, Havuz kenarı gibi yüksek güvenlik gerektiren alanlarda oldukça sık uygulanır. Paslanmaz Cam Korkuluk…

Spider Cam Korkuluk

Spider Cam Korkuluk Sistemleri; daha çok manzaranın kapanmaması gereken teras, ve balkon gibi alanlarda kullanılır. Dikme denilen cam tutucuların kullanılmadığı bu korkuluk sisteminde cam tutucular, spider şeklinde küçük bir alanı kaplayan bağlantı elemanlarıdır. Spider Cam Korkuluklar, paslanmaz krom çelikten imal edilmiş ürünlerdir. Olumsuz hava koşullarında…

Paslanmaz Korkuluk Metre Fiyatı

Paslanmaz korkuluk metre fiyatları, yapılacak yerin metrajına, istenilen modele, lokasyona ve diğer pekçok etkene bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Standart 3 çubuklu paslanmaz korkuluk modeli 1600-1700 TL (Eylül 2023 itibari ile) civarında bir fiyata sahiptir. Paslanmaz korkuluk metre fiyatı malzeme fiyatına bağlı olarak dönemsel olarak da…

Temperli Cam Korkuluk Fiyatları

Temperli cam korkuluk fiyatları, baza faktöre bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir. Temperli cam korkuluk fiyatını etkileyen ana faktörler aşağıda listelenmiştir.: Cam Kalınlığı: Cam korkuluğun kalınlığı, fiyatı büyük oranda etkilemektedir. Daha kalın cam paneller genellikle daha pahalıdır, ancak aynı zamanda daha dayanıklıdır. Cam Türü: Cam türü de…

Merdiven Cam Korkuluk

Merdiven Cam Korkuluk Sistemleri, Merdivenine daha çok modern ve şıklık katmak isteyenlerin ilk tercihi diyebiliriz. Merdivende cam korkuluk oldukça modern bir hava katmasının yanı sıra güvenlik açısından da en ufak bir risk barındırmaz. Merdiven cam korkuluk yapımında kullanılan camlar temperli lamine olarak tabir edilen kırılması oldukça…